1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sepsichindia2021noiDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a remizat cu Sepsi, 0-0 la Sfântu Gheorghe, în etapa a 17-a a Ligii I. Pentru târgovișteni, meciul de pe terenul lui Sepsi OSK a fost al cincilea consecutiv în deplasare fără gol primit. La final, tehnicianul Emil Săndoi s-a declarat mulțumit și de rezultat, și de joc. Marți seară, de la ora 20.30, Chindia o va reîntâlni pe Sepsi, de data aceasta în Cupa României, faza sferturilor de finală, la Ploiești.



"A fost un meci disputat, știam că Sepsi vine după o perioadă bună, în care a reușit să acumuleze puncte. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor pe care îl apreciez, și ca ținută, și ca discurs, și ca meserie. Vreau să îi felicit pe băieții mei pentru că au crezut în șansa noastră. Ne-am confruntat cu serioase probleme de lot. Nu am făcut decât o singură schimbare, pe bancă mai aveam un singur jucător peste 21 de ani, este vorba de Stoian. Sunt mulțumit de rezultat, consider că este unul pozitiv pentru noi. Este a cincea deplasare consecutivă în care nu primim gol. Cred că a fost un meci echilibrat, poate cu excepția ultimelor minute, dominate de gazde. Am trecut printr-o săptămână grea, am suferit foarte mult după meciul cu Rapid. Vine meciul din Cupă, pe care îl vom trata cu maximă seriozitate", a declarat antrenorul Chindiei la finalul meciului cu Sepsi.

Chindia a strâns 19 puncte după 17 etape ale Ligii I.

 

Foto: Sepsi 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii