1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovaoct2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a revenit la Ploiești în septembrie, iar primul meci pe ”Ilie Oană” a însemnat și singura victorie a dâmbovițenior aici, 2-0 cu Farul, prin dubla lui Daniel Popa. Ce a urmat a fost însă trist pentru fanii târgoviștenilor, care au venit la Ploiești în număr mare când tribunele au fost deschise, adică la meciurile cu FCSB și Craiova: trei meciuri consecutive pierdute pe teren propriu, cu același scor, 0-1.



În primele două jocuri, amintite mai sus, au existat și grave erori de arbitraj, mai ales în cel cu FCSB. În total, Chindia a primit trei goluri în ultimele trei meciuri de la Ploiești, fără să marcheze vreunul. În același interval, s-au dictat două penalty-uri împotriva echipei lui Săndoi, unul transformat de Budescu, altul ratat de Dan Nistor.

Chindia a încheiat turul campionatului cu 17 puncte, bilanț inferior celui din sezonul trecut, când strânsese 20 de puncte după prima jumătate a competiției.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii