1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenamentechindia211Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca diseară cu Gaz Metan Mediaș, la Ploiești, putându-se apropia de zona play-off-ului Ligii I, în cazul unei victorii. Ca și în precedentele etape, Emil Săndoi se confruntă cu serioase probleme de lot. Cornel Dinu nu este refăcut după accidentarea din meciul cu FCSB, iar Marco Dulca e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.



Vestea bună este că Daniel Popa are mari șanse să fie titular în meciul de pe ”Ilie Oană”, ultimul pentru Chindia înaintea întreruperii campionatului pentru meciurile echipei naționale. Chindia a trecut de Gaz Metan în optimile de finală ale Cupei României, 1-0 la Mediaș acum nouă zile.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii