1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcsb2021pozabDambovitapenet, Liga 1 / Chindia nu a pierdut doar puncte cu FCSB, ci și jucători, în perspectiva deplasării lungi din Moldova, de week-end-ui viitor, cu FC Botoșani. Astfel, Milan Kocic, eliminat direct în meciul de vineri, va fi suspendat cel puțin două etape, urmând să rateze și jocul cu CSU Craiova, cel de după FC Botoșani.

Daniel Florea a încasat al patrulea cartonaș galben și va "sta" și el cu Botoșani, în timp ce Cornel Dinu a suferit o accidentare destul de urâtă, care îl va ține săptămâni bune departe de gazon. Dacă adăugăm și problemele medicale ale lui Cantave și Baxevanos, ajungem la nu mai puțin de cinci indisponibili pentru Chindia în perioada următoare.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii