1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsi2021iulieDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a remizat cu Sepsi, 1-1, la Buzău, în etapa a doua a campionatului Ligii I. Cherchez a înscris primul gol al grupării dâmbovițene în actualul sezon, în minutul 87 al confruntării din Crâng. Atacantul fusese introdus cu câteva minute mai devreme în teren de antrenorul Emil Săndoi. "Mi-aș fi dorit toate cele trei puncte, dar trebuie să ne mulțumim cu unul, e un punct muncit, de moral. Avem un început teribil de campionat. Am primit gol pe o greșeală copilărească, dar e bine că am revenit și în final am fost foarte aproape de victorie. Mai sunt niște reglaje pe care trebuie să le facem", a declarat tehnicianul Chindiei după meci.Dâmbovițenii au ratat incredibil victoria, pe final, la o fază la care Florea l-a întins pe Niczuly. Iacob - bară, Celea și Florea rataseră bune ocazii înainte de golul egalizator al lui Cherchez.

Chindia a cucerit un singur punct în două etape, iar sâmbătă va întâlni, în deplasare, campioana CFR. De notat că la meciul de la Buzău au asistat câteva sute de fani ai Chindiei. Intrarea generală a costat 15 lei.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii