1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a fost aproape de o calificare istorică în play-off-ul Ligii I, una la care - să fim serioși - nu visa nimeni, nici asociați, nici jucători, nici măcar cei mai înfocați suporteri, la începutul actualului sezon. Eșecul de la Pitești a fost greu de digerat de jucători și staff, în condițiile în care Chindia a condus minute bune, iar rezultatul de la Voluntari i-ar fi avantajat în calculele calificării.



"S-a schimbat tot cursul jocului din momentul în care FC Argeș a primit penalty-ul și a egalat. Nici nu vreau să mă mai uit, de acolo s-a schimbat tot. A fost momentul-cheie al jocului. Poate sunt eu subiectiv, dar jucătorul nostru a lovit mingea în faza respectivă. E adevărat, după aceea a fost o cădere inexplicabilă a noastră. Am jucat cu patru jucători U21 titulari. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul, cred că am încheiat meciul cu moralul la pământ. Presiunea a fost pe noi, nu pe cei de la FC Argeș. Îmi pare rău că nu am gestionat mai bine momentul de 1-1 și ce s-a întâmplat după aceea. Mergem mai departe și învățăm din greșeli", a declarat tehnicianul Chindiei, Emil Săndoi, la finalul jocului.

Chindia va juca pentru al doilea an la rând în play-out, ce-i drept cu start dintr-o poziție mai bună, respectiv locul secund în mini-campionatul echipelor care se vor zbate să se mențină în Liga I. Și aici un regret, legat de clasamentul cu care va debuta play-out-ul, Chindia și-ar fi asigurat prima poziție dacă ar fi reușit măcar un egal la Pitești. La 1-3, însă, argeșenii pornesc din postura de lider al seriei.

"În ultimele etape am obținut puncte ok până în momentul ăsta. Trebuie să ne concentrăm pe competiție în continuare. Ne așteaptă un play-out de foc. Nu avem puncte destule ca să spunem că suntem liniștiți. Se va comprima clasamentul. Mai sunt nouă partide, va trebui să le tratăm cu toată seriozitatea. Toate jocurile vor fi pe muchie de cuțit", a comentat Săndoi.

Play-out-ul ar trebui să înceapă week-end-ul viitor.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii