1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsinoi2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va susține cinci meciuri oficiale în decurs de doar 18 zile, potrivit programului anuntat de Liga Profesionista de Fotbal. Astfel, după "dublă" cu U Craiova, sâmbătă în campionat și marți în Cupă, ambele jocuri la Buzău (27 februarie și 2 martie) , va urma foarte repede jocul cu Sepsi, din deplasare, vineri după-amiază (5 martie).



În continuare, echipa antrenată de Emil Săndoi va juca împotriva Astrei, pe 14 martie, iar trei zile mai târziu, chiar înaintea acțiunilor echipelor naționale, în deplasare cu Viitorul, miercuri, 17 martie. Este pentru a doua oară în acest an când echipa din Târgoviște are parte de un program draconic, la tintarul extrem de aglomerat adăugându-se și deplasările la Buzău pentru meciurile considerate pe teren propriu. Până la finalul sezonului regulat au rămas de jucat sase etape. Campionatul va fi întrerupt în perioada 20 martie - 2/3 aprilie.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii