1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfrfeb2021aDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut primul meci după opt etape în Liga I, 0-1, cu CFR Cluj, la Ploiești. Unicul gol al meciului a fost marcat de Păun, în minutul 52, dintr-un penalty controversat, acordat de centralul Radu Petrescu, pentru un presupus henț al lui Pițian. Chindia a reclamat și ea un penalty, câteva minute mai târziu, când Pițian a fost lovit cu cotul de Ben Youseff.



Oamenii lui Emil Săndoi au stat bine în teren și și-au creat ocazii clare de gol, opunând o replică solidă CFR-ului. De consemnat și debutul lui Florinel Mitrea, jucător intrat în joc pe final. Mitrea a ajuns la Chindia de la divizionara B Turris, desființată în această iarnă. Chindia va juca joi după-amiază, cu FC Botoșani, tot la Ploiești, ora 17.30, meci care contează pentru etapa a 21-a a campionatului. După înfrângerea de ieri, echipa dâmbovițeană rămâne pe ultimul loc care prinde play-off-ul, locul 6, cu 28 de puncte după 20 de etape.

”Îmi pare rău pentru rezultatul final. Cred că am fi meritat cel puțin un egal, după cum s-a desfășurat jocul, momentele noastre de dominare și ocaziile pe care le-am avut. E și o lipsă de experiență, au dat un gol dintr-un 11 metri, acordat la o dezechilibrare a lui Pițian. Cred că premergător momentului în care s-a dat penalty a fost un aut neacordat pentru noi. Să nu credeți că sunt nebun, sunt momente în joc când orice greșeală, cât de mică, poate influența rezultatul final. Etapa trecută, cu Hermannstadt, am fost conduși după o fază la care Karanovici a împins mingea cu mâna” - Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal
Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii