5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

chindiaiasiian2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a anunțat, printr-un comunicat oficial, că meciul cu Academica Clinceni, de vineri, se va juca tot la Buftea, la Centrul Național de Fotbal. Chindia a jucat aici și cu Politehnica Iași, în primul meci oficial din 2021, încheiat 1-1. Echipa lui Emil Săndoi abordează jocul de vineri cu moralul ridicat după victoria de pe terenul lui Dinamo, 1-0, sâmbătă, în Ștefan cel Mare, gol Berisha (64).



Un nou succes în Liga I, vineri, ar propulsa echipa din Târgoviște pe locul 5, peste adversarul direct. Academica are 26 de puncte după 17 etape, în timp ce Chindia 24. În tabăra dâmbovițenilor va reveni Daniel Neguț, suspendat runda trecută pentru cumul de patru cartonașe galbene.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii