1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Imediat după meciul din Ștefan cel Mare, câștigat de Chindia Târgoviște, cu 1-0, prin golul marcat de Berisha, Emil Săndoi a avut o primă reacție la DigiSport. Antrenorul Chindiei i-a felicitat pe jucători, inclusiv pe Daniel Popa, autorul unei ratări uriașe, cu doar câteva secunde înainte ca Berisha să marcheze golul victoriei.

 

Iată, pe scurt, ce a declarat antrenorul formației noastre: ”Și eu la rândul meu vreau să îi felicit pe băieți pentru evoluția, zic eu, aproape pe tot parcursul jocului de astăzi, pentru că eu cred că am demonstrat că suntem o echipă disciplinată, care și-a creat ocazii de gol… Cred că a fost o victorie meritată, până la urmă, gândindu-mă și la aspectul jocului și la ocaziile pe care le-am avut. Vreau să îi felicit pe băieți, pentru că numai cu muncă, dăruire, antrenamente și sacrificiu se pot obține rezultate! Altfel totul este întâmplător! (…) Cred că am abordat jocul cu o atitudine bună, nu am făcut greșeli pe faza defensivă, decât foarte puține! ”

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii