1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaantrenamenteian2021Dambovitapenet, Liga 1 / Jucătorii Chindiei s-au antrenat, luni, la Complexul de Natație, pe terenul sintetic de curând inaugurat de Primărie, în parteneriat cu FRF. Roș-albaștrii sunt pregătiți pentru un retur măcar la fel de bun precum prima parte a campionatului, pe care au încheiat-o pe locul 7, cu 20 de puncte obținute în 15 etape.



Chindia susține miercuri primul meci oficial din acest an, cu Politehnica Iași, la Buftea, ora 17.00, în prima etapă a returului Ligii I. Folosit în amicalul cu U Craiova și văzut la lucru de antrenorul Emil Săndoi în cantonamentul de la Mogoșoaia, Giani Stere nu a convins și nu va rămâne la Târgoviște. Oficialii clubului negociază în aceste zile câteva mutări, pentru întărirea lotului.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii