1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

buftea2021Dambovitapenet, Liga 1 / Fără stadion în orașul ei, Chindia va bifa a treia locație "gazdă" de la promovarea în Liga I, în 2019. Echipa dâmbovițeană a jucat la Ploiești un campionat și primele meciuri din al doilea, apoi s-a mutat la Giurgiu. Înțelegerea cu autoritățile de acolo s-a stricat și ea! Sursele noastre spun că nu din vina Chindiei, un club bun platnic!



Așa că Florea &. co vor întâlni Politehnica Iași miercurea viitoare la... Buftea! Oficialii clubului fac eforturi pentru întoarcerea la Ploiești, dar întrebarea de pe buzele tuturor este de cât timp va mai avea nevoie Primăria Târgoviște pentru a construi măcar o tribună și vestiare la stadionul ”Eugen Popescu”, așa încât echipa să revină acasă?!

Foto: facebook, AFC Chindia


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii