1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntarichindia2020dec77Dambovitapenet, Liga 1 / După victoria de ieri a Chindiei Târgoviște, în deplasare, la Voluntari, Emil Săndoi, tehnicianul roș-albaștrilor, a avut cuvinte de laudă pentru întreaga echipă! Vă invităm să parcurgeți declarațiile acestuia, nu înainte de a vă reaminti că formația noastră va juca ultimul meci din acest an sâmbătă, de la ora 15:00, la Giurgiu, în compania celor de la FC Argeș. 

 

"Este o victorie meritată, dacă ne gândim la aspectul jocului și la numărul ocaziilor pe care le-am avut. Vreau să felicit tot grupul. Acest rezultat vine și ca o răsplată a muncii pe care o depun la antrenamente. Îmi doresc să păstrăm același nivel și să fim la fel de inspirați în fața porții și în ultimul meci din acest an, cel de sâmbătă cu FC Argeș. Ne propunem să scoatem maximum din fiecare joc. Să nu credem însă că meciul de sâmbătă este dinainte câștigat".


Pentru a urmări declarațiile făcute de Emil Săndoi, click pe linkul de mai jos:
https://m.youtube.com/watch?v=E5-TNDle4JU


Foto: AFC Chindia Târgoviște 



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii