1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Volei / Astăzi, de la ora 18:00, la Giurgiu, Chindia Târgoviște va susține un nou meci în Liga 1! De această dată, adversari vor fi cei de la Sepsi Sf. Gheorghe. În cazul unui succes, târgoviștenii pot urca până pe locul 5! Vă invităm să vedeți ce a declarat antrenorul echipei noastre, Emil Săndoi. 




"Sperăm că am gestionat așa cum trebuie această pauză competițională. Băieții s-au pregătit foarte bine. În afara celor doi jucători care se află în recuperare, Corbu și Diaz, și cei doi cu COVID-19, toți ceilalți sunt ok. Venim după o victorie de moral, la Craiova. Întâlnim o echipă foarte bună, după părerea mea între primele patru din Liga I, care suferă totuși puțin la capitolul omogenitate. Ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să legăm din nou două rezultate pozitive".

Sursa: AFC Chindia Târgoviște 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii