1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsiantrenamente2020noiDambovitapenet, Liga 1 / Programarea jocului Chindia - Sepsi a fost modificată, la solicitarea deținătorilor drepturilor TV. Astfel, jocul de la Giurgiu va începe luni, la ora 18:00, cu o jumătate de oră mai devreme față de cum fusese programat inițial. Cu o victorie, Chindia ar putea urca trei locuri în clasamentul Ligii I, în condițiile în care Viitorul a pierdut la Clinceni, 0-1, iar UTA va juca în deplasare la CFR Cluj.Echipa pregătită de Emil Săndoi va susține două meciuri în cinci zile la Giurgiu, cu Sepsi în campionat luni și cu Hermannstadt în Cupă, vineri, de la aceeași oră, 18.00. Pentru jocul de luni sunt indisponibili Corbu și Diaz.

Foto: antrenamente, pentru meciul cu Sepsi (AFC Chindia Târgoviște)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii