1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsiantrenamente2020noiDambovitapenet, Liga 1 / Jucătorii Chindiei trag tare la antrenamente în aceste zile pentru a pregăti cât mai bine meciul cu Sepsi, programat luni, 23 noiembrie, ora 18.30, la Giurgiu. Popa & co. au avut programate și câte două antrenamente pe zi, la Aninoasa, baza devenită casă pentru roș-albaștri în perioada reabilitării stadionului ”Eugen Popescu”.Chindia a obținut rezultate foarte bune în prima parte a campionatului, printre care victorii la Botoșani (2-0) sau Craiova (1-0) și remiză pe terenul campioanei CFR Cluj (0-0). În sezonul trecut, Târgoviștea a obținut două remize pe teren propriu cu Sepsi, 0-0 și 1-1.

Foto: AFC Chindia, facebook

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii