1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasintetic2020Jucătorii Chindiei au efectuat primul antrenament la lumina reflectoarelor, la Târgoviște, cu patru zile înainte de meciul cu FCSB de la Giurgiu. Ședința de pregătire a avut loc în ziua în care a fost inaugurată baza cu suprafață artificială de lângă Complexul Turistic și de Natație. La inaugurare au participat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, președintele FRF Răzvan Burleanu, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, antrenorul Flacărei Moreni, Gabriel Paraschiv, și alți oameni de fotbal din județul Dâmbovița și nu numai.



Chindia va rămâne totuși cantonată la Aninoasa și, potrivit spuselor antrenorului Emil Săndoi, va folosi acest teren doar când condițiile meteo o vor împiedica să se antreneze pe gazon natural. "Vreau să le mulțumesc Federației și autorităților locale. Aveam mare nevoie de o astfel de suprafață, chiar dacă este sintetică. Probabil că atunci când vor începe ploile ne vom folosi și noi de acest teren. De asemenea, această bază va fi utilă pentru grupele de copii și juniori de la Centrul Chindiei", a vorbit Săndoi.

Investiția a fost realizată printr-un parteneriat între Primăria Târgoviște și FRF, ultima asigurând bugetul pentru suprafața de joc. Potrivit surselor federale, accesul membrilor afiliați în această bază va fi gratuit.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii