0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

astraoct2020Dambovitapenet, Liga 1 / Astra Giurgiu a raportat joi dimineață nu mai puțin de 15 infectări cu COVID-19, toate în rândul jucătorilor. În aceste condiții, meciul cu Dinamo, programat pentru vineri, ora 21:00, are toate șansele să fie amânat. Conform protocolului medical adoptat de FRF, Astra ar trebui să aibă minim 13 jucători apți, pentru acest joc, variantă aproape imposibil de realizat.



De notat că stadionul din Giurgiu va găzdui luni meciul dintre Chindia și FCSB, din etapa a 9-a a Ligii I. Chindia a fost obligată să se mute de la Ploiești, după ce administratorii stadionului ”Ilie Oană” au anunțat că vor efectua lucrări de întreținere la gazon, în perspectiva jocurilor internaționale din 11 noiembrie, România - Belarus, și 17 noiembrie, România U21 - Danemarca U21.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii