1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiagazmetanmedias222Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște vs Gaz Metan Mediaș - astăzi, de la ora 14,30 (stadion Ilie Oană, Ploiești). /  După 6 etape disputate în sezonul regular, echipa antrenată de Emil Săndoi este pe locul 9 în clasament, cu 8 puncte, cu două victorii, două remize şi 2 înfrângeri. Următorul adversar va fi FC UTA Arad, în deplasare, pe 24 octombrie 2020.



După victoria de la Botoșani și decizia Comisiei de Disciplină și Etică a Ligii Profesioniste de Fotbal, care a decis anularea cartonașului roșu primit eronat de Paul Iacob, în minutul 59 al jocului de la Botoșani, în tabăra de sub Turnul Chindiei domină optimismul. În linii mari primul ”11” s-ar contura astfel: Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, C.Dinu - Neguț, Dulca, Rață, Yaméogo - D. Popa, D. Florea.

De partea cealaltă, în etapa anterioară, Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1, în meciul disputat pe teren propriu cu FC Hermannstadt. A fost partida de debut a portughezului Jorge Costa ca antrenor al medieşenilor. ”Găzarii” au un singur jucător accidentat - Velisar, ceea ce ne face să credem că Jorge Costa ar putea începe cu: Buzbuchi - Butean, Larie, Bačo, Trif - Droppa - Ciocan, R. Deaconu, Pambou, Plumbuitu - D. Cardoso! În sezonul trecut: 2-2 la Mediaș (15 iulie) și 1-1 la Ploiești (26 octombrie), așa că și astăzi s-ar putea să avem cel puțin două goluri în meci, chiar ambele echipe putând marca! Oricum, noi sperăm că mai mult de 1X nu se poate! Baftă Chindia!

Arbitrează: Viorel Flueran (Craiova) - Mircea Orbuleț (București) și Marius Badea (Rm.Vâlcea). Obs.FRF: Alexandru Deaconu (București).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet!
Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii