5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

chindiaastrabucurie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia are iar probleme cu pandemia de coronavirus, chiar inaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a VII-a a Ligii I. Clubul a anunțat, printr-un comunicat de presă, că cinci persoane au fost depistate pozitiv la ultimul test: "AFC Chindia Târgovişte anunţă că în urma testării RT-PCR din data de 14 octombrie au fost depistate cinci cazuri pozitive de COVID-19: trei jucători, un antrenor de la Centrul de Copii și Juniori și un junior U17.”



”Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie şi aşteaptă acum deciziile Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa.Conform Protocolului medical pentru reluarea competițiilor, programarea meciului cu Gaz Metan Mediaș (sâmbătă, 17 octombrie, ora 14.00) nu este pusă în pericol".


Este a doua oară in acest sezon când la echipa din Târgoviște sunt confirmate cazuri de coronavirus, după aparitia focarului din finalul lunii august.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii