0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001runcucolibasi1Fotbal județean / O știre care confirmă faptul că președintele AJF Dâmbovița ar dori să ”ocolească” părerea Comitetului Executiv!  Se pare că Emil Tudor are o ”listă”  cu echipele care ar trebui promovate în Liga a 4-a, pe locurile vacante apărute după decizia schimbării sistemului competițional cu două serii a câte 14 echipe!Din câte am aflat, este drept pe căi neoficiale,  președintele n-ar dori promovarea a două echipe - Sportul Runcu și Gloria Bucșani, motivând că prima n-ar avea teren de joc corespunzător, iar a doua pentru că Bucșani ar avea deja o echipă în Liga a 4-a! Să nu uităm că primul criteriu de promovare este cel sportiv, iar cele două echipe și-au câșigat dreptul de a promova pe două dintre locurile vacante.

Nu știm cu exactitate pe cine ar dori președintele AJF să împingă de la spate, în Liga a 4-a, mai ales că n-ar fi la prima ”ispravă” în astfel de situații!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii