1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Declarația de mai sus aparține lui Gusti Voinea, antrenorul liderului la zi al Ligii a 4-a - Roberto Ziduri. Este deja cunoscut punctul de vedere al AJF Dâmbovița privind modul de încheiere al campionatului județean. La fel de bine se știe că deciza a fost luată unilateral de către organizator - în speță AJF Dâmbovița, prin votul membrilor Comitetului Executiv, fără a fi consultați, în prealabil, reprezentanții membrilor afiliați.



Cum Adunarea Generală nu putea fi convocată în actuala conjunctură, era și normal ca decizia să fie luată după o chestionare prealabilă a conducătorilor celor 18 echipe - și aici vorbim doar de Liga a 4-a, care va decide campioana județeană și implicit echipa care va reprezenta județul Dâmbovița la barajul de promovare în Liga a 3-a. Indiferent de opinii, credem că o parte din vină o poartă și conducătorii cluburilor și asociațiilor sportive afiliate care n-au solicitat un chestionar cu cel puțin 2-3 variante de finalizare a campionatului, văzând că președintele AJF tace!

Bună sau rea, indiferent de opinii, hotărârea luată de Comitetul Executiv este executorie, iar cine nu se supune va suporta rigorile regulamentului. I-am solicitat părerea lui Gusti Voine, antrenorul liderului în Liga a 4-a - Roberto Ziduri, după ce în presa ,locală a apărut deja poziția fermă a conducerii clubului, de a nu se prezenta la miniturneul în 3:  ”Cred că eu sunt ultimul care aș putea lua decizia, pentru că nu eu sunt cel care susține financiar echipa. Așa că vreau, nu vreau, trebuie să mă supun hotărârii, deși sincer, voi încerca să-l conving pe patronul nostru să ne prezentăm. Important este și cine va suporta cheltuielile de testare ale jucătorilor sau pe cele de organizare ale turneului, cât și cine se va încumeta să-și asume răspunderea desfășurării turneului în condițiile impuse de FRF. Ca un punct de vedere personal, dacă n-am fost chestionați înainte de ședința Comitetului Executiv , AJF trebuia să adopte aceeași măsură luată de federație în cazul înghețării campiontului Ligii a 3-a. Fiind doar un singur punct între noi și Gloria Cornești trebuia să jucăm un meci direct , fie tur/retur, fie pe teren neutru”.

Nu știm cum se va stabili campioana pentru că, fără a fi subiectivi, noi credem că indiferent unde va fi atacată hotărârea Comitetului Executiv - atâta vreme cât FRF a decis ca AJF-urile să decidă singure modalitatea închiderii sezonului competițional 2019/2020, nimeni nu va avea câștig de cauză! Pentru că, regulamentar, neprezentarea unei echipe la un meci este echivalentă cu pierderea acestuia cu 0-3 și suportarea consecințelor regulamentare în urma neprezentării!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii