1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci92visinajuniori1Important / În afara stabilirii modului de reluare a campionatului județean, de fotbal, Comitetul Executiv a adoptat și o măsură menită să limiteze, pe cât posibil, neprezentările ”acoperite” la meciurile din campionatul juniorilor A1 - respectiv Liga a 4-a. Astfel, lipsa asistenței medicale este considerată ca NEPREZENTARE și va fi tratată ca atare!Conform regulamentului, echipa de seniori va fi penalizată cu 1 punct din clasament, iar echipa de juniori, la două neprezentări - exclusă din campionat. Cum același regulement prevede obligativitatea unei echipe de juniori pentru liga a 4-a, automat va fi exclusă din competiție și echipa de seniori.

Urmează ca echipele să fie înștiințate, în timp util, până la reluarea noului sezon, respectiv 2020/2021.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii