1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Faptul că la AJF Dâmbovița nici nu se lucrează ne face să credem că președintele nu ar fi măcar interesat de soarta campionatului județean de fotbal, deși echipele și-au achitat taxele și vizele pentru tot sezonul! Ne-am uitat însă la ce se întâmplă în alte județe și am văzut că la AJF Alba a fost organizată o videoconferință, cu membrii Biroului Executiv și conducătorii echipelor din Liga a 4-a, având la bază un chestionar foarte interesant, care vizează modul de reluare a campionatului.

 

Iată cam ce îi interesează să afle de la reprezentanții Ligii a 4-a:

1.Perioada de pregătire a jucătorilor - a) 10 zile, b) două săptămâni, c) trei săptămâni, d)altă perioadă.

2. Legat de încheierea sezonului:
a) play-off cu 6-8 echipe și play-out cu 7-9 echipe, unde toate echipele vor intra toate cu 0 puncte, cu jocuri, într-o singură manșă, echipele mai bine clasate, urmând să joace un meci mai mult acasă, conform tabelei Berger;

b)Ar trebui înghețat campionatul cu situația actuală din clasament

c)Ar trebui anulat fără promovare/retrogradare;

d)Altă variantă propusă de dumneavoastră.

3.Dacă se reia competiția, care considerați că este principala dificultate pe care clubul dumneavoastră o va întâmpina?

4.Dacă nu se reia competiția, care considerați că este principala dificultate pe care clubul dumneavoastră o va întâmpina?

5.Urmare a discuțiilor cu finanțatorii clubului și conducerea clubului, ne puteți spune care este punctul de vedere al acestora?

6.În discuțiile avute cu finanțatorii și cu partenerii comerciali, vi s-a reconfirmat sprijinul pentru sezonul 2020-2021? a)Da, în aceleași condiții financiare ca și până la întreruperea campionatului; b)Ni s-a transmis că sprijinul financiar se va diminua; c)Nu vom mai beneficia de sprijinul lor, suntem nevoiți să căutăm sprijin în altă parte.

7.Ce măsuri ați luat la club în ceea ce privește reducerea cheltuielilor până acum? Ce măsuri planificați să luați perioada următoare? În ce proporție v-au fost afectate veniturile?

8.Autoritățiile locale au impus anumite decizii sau restricții, care vă vor împiedica să vă reluați antrenamentele după 15 iunie 2020, sau a jocurilor începând cu sfârșitul lunii iunie/începutul lunii iulie 2020, în funcție de evoluția pandemiei?

9.Situația financiară a clubului vă permite să vă înscrieți în următorul sezon competițional (august 2020) al Ligii a 4-a sau luați în considerare retragerea?

10. De asemenea, s-au purtat discuții legate și de desfășurarea Cupei României, ajunsă la optimile de finală. În ceea ce privește Cupa României, nu există încă o dată de transmitere a câștigătoarei Cupei României. Pentru a veni în sprijinul cluburilor și a face loc etapelor ce vor urma de campionat, AJF Alba a decis ca echipele care nu mai doresc să participe în această ediție de Cupa României, să nu fie excluse/retrogradate/amendate.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii