1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800liga5Decizii / Ce ne așteaptă la ședințele Comisiei de Competiții și Disciplină, respectiv Comisia de Apel, astăzi și mâine? Ei bine, probabil că deciziile vor produce câteva schimbări în clasamentulul seriei Vest - Liga a 5-a, din care provin memoriile depuse la Comisia de Apel.La Comisia de Competiții și Disciplină se va judeca contestația echipei Recolta Gura Șuții, împotriva omologării rezultatului de la Valea Mare - din Cupa României (în teren 2-1 pentru Flacăra Valea Mare).

Pe ordinea de zi a Comisiei de Apel, figurează trei memorii:
1.Rejudecarea cazului Viitorul Burduca vs Flacăra Valea Mare - meci omologat de CCD cu rezultatul din teren (2-1 pentru Viitorul) și cu 3-0 pentru Flacăra, de către Comisia de Apel.

2.Memoriul echipei Flacăra Zăvoiu, împotriva sancțiunilor dictate de CCD, după incidentele din minutul 40, de la meciul cu Flacăra Valea Mare.

3.Memoriul echipei Voința Ionești, penalizată cu 3 puncte din clasament, de către CCD, după meciul de la Viitorul Tomșani.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii