5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci36Astăzi, ordinea de zi a penultimei ședințe a Comisiei de Competiții și Disciplină - Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, pare să fie una extrem de încărcată. Nu este ultima pentru că, după cum știți, sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11,00, sunt programate meciurile din 16-imile Cupei României, fază în care debutează echipele de Ligia a 4-a.Cam ce ar cuprinde ordinea de zi a ședinței de astăzi a Comisiei de Competiții și Disciplină - Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița? Din câte ne-am notat noi, ar fi vorba, în primul rând, de o singură contestație:

Neajlovul Puntea de Greci vs Recolta Gura Șuții II (în teren 5-1 pentru Recolta II)

Dincolo de cazul de mai sus, credem că principalul ”eveniment” rămâne meciul Unirea Bucșani vs Cetatea Târgoviște, întrerupt în minutul 40, la scorul de 1-1, după incidente repetate, petrecute în teren, între jucătorii celor două echipe!

Ar mai fi omologarea și probabil depunctarea ”vinovaților”, după întreruperea meciurilor Gura Ocniței vs Bucuimeni (min.20 - oaspeții în efectiv incomplet) și Cobia vs Potlogi (min.15 - aceeași situație de mai sus).

În fine, comisia nu are cum scăpa de... eternele încălcări ale regulamentului din campionatul juniorilor A1, unde etapă de etapă apar ”neprezentările... mascate”, sub diverse tertipuri, dar ”acoperite” parțial de regulament. În ultima etapă am avut neprezentări ale echipelor vizitatoare, la meciurile Cornești vs Voinești, Titu vs Ungureni (a câta oară!) și Colacu vs Vișina!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii