1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001brezoaele11FC Brezoaele - care în anii trceuţi era printre primele echipe care îşi relua pregătirile în sezonul hibernal, n-a ieşit la... zăpadă!

FC Brezoaele a terminat sezonul de toamnă pe un onorabil loc 5, fiind una dintre echipele implicate în stabilirea ierarhiei Ligii a 4-a. Returul se anunţă cumva... dificil pentru echipa din sudul judeţului, chiar dacă lotul a rămas intact. În primul rând nu se ştie dacă Mădălin Ioniţă va mai contiuna pe banca tehnică: „ Am ceva probleme de rezolvat cu conducerea, după care voi lua o decizie. Asta nu înseamnă că nu voi pune în prim plan colaborarea cu FC Brezoaele”, ne-a declarat Mădălin Ioniţă, aflat în cantonament la Bran, cu juniorii de la Voinţa Crevedia. Până la urmă, se pare că la finele acestei săptămâni, FC Brezoaele îşi va reuni lotul în vederea reluării pergătirilor, aşteptându-se, în primul rând, revenirea antrenorului de la munte.

Foto: arhiva

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii