1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cartonasrosu2Mai sunt mai puțin de trei zile până la meciurile primei etape din Liga a 4-a și decizia de ultimă oră a Comisiei de Etică și Disciplină a FRF dă peste cap toate... socotelile celor de la AJF Dâmbovița! Rămâne de văzut ce vor face reprezentanții forului dâmbovițean! 



PCM Argeșul Ungureni a câștigat, la... masa verde, ”meciul” direct cu Urban Titu! Așa cum stipulează regulamentul, FRF a decis că Urban Titu nu are drept de promovare, după cum am fost informați, acest drept revenind echipei PCM Argeșul Ungureni, conform hotărârii Comisiei de Etică și Disciplină a FRF, în ședința de astăzi, 14 august! Ba mai mult, AJF Dâmbovița se află în mare încurcătură, astfel că meciul Viitorul Răzvad vs Urban Titu va fi, mai mult ca sigur, amânat, existând și posibilitatea unui recurs. Și pentru ca lucrurile să fie și mai încurcate, se pare că PCM Argeșul Ungureni și AS Corbii Mari vor să funzionaze, astfel că ar rămâne un loc și în Onoare Vest - problema fiind... timpul și regulamentul! Nu vrem să mai intrăm în alte ”amănunte”, cel puțin până nu vom vedea... negru pe alb hotărârea Comisiei de Etică și Disciplină, dar tare suntem curioși cam ce decizie va lua AJF Dâmbovița!


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii