0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbalLiga 4 / ”Ne-am propus să luptăm pentru promovare! Lotul s-a întărit, jucătorii au ambiție, patronul echipei este dispus, așa că nu ne rămâne decât să intrăm în luptă cu Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții și, de ce nu, cu Urban Titu sau Cetatea Târgoviște”, ne-a declarat Gusti Voinea, noul antrenor al echipei Roberto Ziduri.



Roberto Ziduri a transferat cât pentru... două sezoane, plus banca tehnică, unde principal va fi Gusti Voinea, ajutat de Ioan Olteiu. Ieri, Roberto a jucat cu Steagu Roșu, la Colacu, unde s-a impus, clar, cu 7-2. Au lipsit din lot Tănase, Dicu și Niță (ultimul de la juniorii Unirii Răcari). Noutăți? Costea ”Baboi” - care s-a răzgândit și a revenit, Lari Plăcintă, Marius Sandu, Bogdan Stoian, Costin Mirescu (toți de la Răcari), Verdeș și Covrig (ambii de la Vișina), Alex Oprea - portar trecut pe la Dinamo II (ultima oară la Unirea Brânceni (L4/Teleorman, echipă care a ratat barajul la Liga 3). Programul amicalelor: cu Unirea Ogrea (28 iulie), cu Urban Titu (4 august) și Fortis Valea Lungă (11 iulie).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii