1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

raciucupa3211Nici nu s-a terminat bine sezonul competițional că au și început jocurile amicale! Am intrat, deja, în posesia a două scoruri! Așteptăm informații, rezultate și programări de jocuri, cu promisiunea că vom actualiza lista noastră de fiecare dată când vom afla noutăți! Indiferent de liga județeană!

 

Memorialul Ștefan Manea ”Câine”, la Raciu! Gabi Laurențiu - cel care se va ocupa cu prietenii lui de primele două competiții ale verii - Cupa Răscăieți și Cupa Legumicultorul - ambele în luna iulie, la Răscăieți, respectiv Puntea de Greci, mai vine cu o propunere: una de... suflet pentru iubitorii fotbalului din Raciu și nu numai, pentru că sunt mulți care l-au cunoscut pe ”Câine” - Memorialul Ștefan Manea ”Câine”, chiar pe terenul din Raciu - 4 august! Trofeele au fost deja achiziționate, urmând să fie aduse în țară, de către organizator. Felicitări, Gabi Laurențiu pentru ceea ce faci în ”fotbalul mic” dâmbovițean!

Rezultate
Libertatea Urziceanca - Voința Crețu 4-6
AS Unirea Cosoba – Voința Crețu 0-8
(Au marcat: Tudor Ion – 2, Borțăneanu Gabriel -2, Borțăneanu Gigi -2, Pătulea Valentin, Mihai Bogdan)

Urmează
Cupa Răscăieți - la Răscăieți (iulie)
Cupa Legumicultorul - la Puntea de Greci (iulie)
Memorialul Ștefan Manea ”Câine” - la Raciu (4 aug)

Foto (facebook) - Trofeele pentru Memorialul Ștefan Manea ”Câine”.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii