0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800goldincornerAstăzi, Comisia de Competiții și Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița se va întruni în penultima ședință, după care va finaliza clasamentele tuturor competițiilor județene și va intra, probabil, în vacanță. Ce ar putea figura pe odinea de zi a ședinței de astăzi?



1.Incidentele de la meciul Viitorul Burduca - Olimpia Picior de Munte, meci întrerupt în minutul 65, la scorul de 1-1. Din câte am aflat noi, arbitrii ar fi fost loviți de către jucătorii echipei oaspete, iar mașina acestora... devastată!

2.Contestația de la meciul Voința Pietroșița - Viitorul Ocnița (în teren 0-2), dacă a fost susținută de către echipa gazdă.

3.Neprezentările în lanț din ultimele două etape ale campionatului județean al juniorilor A1 - nu mai puțin de... 8, în doar două etape. Recordmenă pare să fie Roberto Ziduri, aflată la a treia neprezentare: etapa a 23-a/13 aprilie - la IL Caragiale, etapa a 32-a/28 mai - la Cornești și etapa a 34-a/8 iunie - la Colibași!

Art.13.5. din ROAF: Echipele de juniori care nu se prezintă sau întârzie la 3 meciuri într/un campionat, vor fi excluse din competiție și sancționate cu penalizare sportivă, iar cluburile resspective vor suporta consecințele prevăzute de regulament.

4.A doua neprezentare consecutivă pentru Viitorul Cuza Vodă - Liga a 6-a, seria Sud: etapa a 24-a/2 iunie, acasă / cu Voința Crețu și etapa a 25-a/9 iunie - la Ciocănești.

Art.17.3 din ROAF: Echipele excluse/retrase din campionat, indiferent de momentul survenit și de motiv(e), vor fi retrogradate în ultimul eșalon al campionatului județean și intrdezicerea dreptului de promovare pentru 2 ani, dar după achitarea achitarea prejudiciilor către AJF.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii