0.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

meci55Fotbal județean / Vă prezentăm alte decizii luate de către Comisia de Competiții și Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, luate în ședința de joi, 30 mai! Oficial suspendat 12 jocuri! Antrenor suspendat! Și lista sancțiunilor continuă! 

 

1.În urma incidentului de la sfârșitul jocului Recolta Gura Șuții - Unirea Răcari, în care a fost implicat Angelo Badea, antrenorul echipei Unirea Răcari - care l-a bruscat, înjurat, scuipat și stropit cu apă pe arbitrul Marian Mălău, CCD hotărăște:
-Angelo Badea se suprendă pentru 12 jocuri (art.65.b/RD) și se penalizează sportiv cu 500 lei.

2.Ion Oancea - antrenorul echipei Voinței Crevedia, eliminat de pe teren la jocul cu Viitorul Gura Foii - pentru comportament nesportiv față de arbitrul Denis Gugiu, se suspendă pentru 2 etape și se penalizează sportiv cu 100 lei.


3.Eliminat de pe teren la jocul cu Dentaș Tărtășești - pentru atitudine nesportivă față de arbitrii jocului, antrenorul echipei Răzvan Ion - antrenorul echipei Luceafărul Bolovani, se suspendă pentru 2 etape. Pentru insuficiente măsuri organizatorice la acest joc, echipa Luceafărul Bolovani se penalizează sportiv cu 200 lei.

4.Arbitrii Bogdan Ivașcu și Ștefan Mincu sunt deferiți Comisiei de Disciplină - CJA Dambovița, în legatură cu incidentul de la jocul Comerțul Viișoara - Muscelul Văleni, care nu au menționat nimic în raportul de arbitraj, dar au dat detalii într-un raport întocmit în fața CCD. Raportul a fost anexat adresei către CJA Dâmbovița.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii