0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

001racaricornestiLiga 4 / Am primit două "note de protest" din partea conducerii echipei Unirea Răcari, la doar câteva ore de la ultimul fluier al meciului susținut la Gura Șuții. Fără a comenta declarațiile celor doi oficiali, ne facem datoria să redăm punctele de vedere ale acestora!

 

”Noi, Unirea Răcari am hotărât, de comun acord, ca în urma prestației de astăzi a arbitrului Marian Mălău, să protestăm la meciul cu FC Brezoaele, de marți, 25 mai. Protestul nostru se va desfășura la începutul partidei, timp de 15 minute. Vrem să informăm toastă suflarea fotbalistică dâmbovițeană că noi, Unirea Răcari am fost dezavantajați într-un mod golănesc, de către arbitrul Marian Mălău, pe care ne pregătim să-l acționăm în instanță, pentru FURT! Astăzi, arbitrul Marian Mălău ne-a îngrădit dreptul la competiție, furându-ne munca depusă pe timp de un an” (Angelo Badea - președinte Unirea Răcari).


”Începând de astăzi, mă retrag din fotbalul dâmbovițean”, și-a început depănarea necazului Gusti Voinea, antrenorul Unirii Răcari... ”Am văzut și am trăit multe de-a lungul anilor petrecuți în fotbal, dar n-am crezut că cineva se poate înjosi în așa hal. Nu mai are rost să-mi petrec timpul departe de familie, dar mai ales ca munca mea să fie bătaia de joc a unor oameni care cred că având fluierul la îndemână pot pur și simplu să ne ridiculizeze! Am pierdut acasă și am felicitat arbitrul, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi m-a scârbit! Dincolo de maniera de arbitraj, de faptul că am rămas în 10, la scorul de 2-2 (min.45), a trebuit să facem față și presiunii puse de primarul comunei Gura Șuții, prezent pe marginea terenului, din primul și până în ultimul minut! Nu știu dacă a fost trecut în raportul de arbitraj ca oficial, mai ales că trebuia să fie suspendat pentru... lovirea arbitrului! De ce i s-a permis accesul în incinta terenului? Arbitrajul de astăzi m-a deterimat să renunț la tot ceea ce am încercat să fac la Răcari... Un singur exemplu, sub ochii observatorului AJF: jucătorul meu este lovit brutal din spate, asistentul Gabriel Catană semnalizează fault, datr centralul îi face semn să lase fanionul și continuă jocul! Poate că n-am pierdut jocul din cauza fazei de mai sus, dar... adunate - presiunea acceptată de pe margine, maniera de arbitraj, prin sfidarea totală a eforturilor noastre, mă determină să ies din fotbalul dâmbovițean. Este prea multă mizerie, de la arbitraje și până la maniera de judecare a cazurilor - în comisiile AJF! Ce rost mai are? Nu riști decât să te îmbolnăvești, pe banii tăi! Le mulțumesc jucătorilor și celor care m-au înțeles, dar Gusti Voinea a ajuns la capătul răbdărilor în fotbalul dâmbovițean. Și poate că nu sunt singurul!”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii