0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (10 voturi)

cartonasrosu2Marți, în etapa intermediară, unul dintre jucătorii Ligii a 4-a ar fi evoluat în stare de suspendare - pentru cumul de cartonașe! Ei bine, Comisia de Competiții și Disciplină nu s-ar fi sesizat din oficiu, așa cum era normal și a omologat meciul cu rezultatul din teren!



Marți, în etapa intermediară a Ligii a 4-a, în meciul Unirea Ungureni - Olimpicii Ulmi (scor 3-1), din câte am fost informați, jucătorul Florin Sacagiu ar fi evoluat pentru echipa gazdă în stare de supendare, având 4 cartonașe galbene! Comisia de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița nu s-a sesizat din oficiu, așa cum era normal și a omologat meciul cu rezultatul din teren! Echipa Olimpicii Ulmi a depus un memoriu la AJF Dâmbovița, dar, din câte am aflat, lucrurile se complică, pentru că Fl.Sacagiu ar fi avut la ora meciului... 5 cartonașe galbene! Oricum, așteptăm decizia definitivă a CCD!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii