1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (10 voturi)

meci001racari2sezon2018Astăzi, au fost luate numeroase decizii la Comisia de Competiții și Disciplină, din cadrul AJF Dâmbovița! Hotărâre interesantă în cazul lui Cosmin Curiman, de la Unirea Răcari! Altfel, vezi toate deciziile adoptate în ședința programată în această joi, la sediul AJF! 

 


1.Meciul Voința Adânca - Pomicola Raciu (în teren 2-5) se omologhează cu rezultatul din teren.

2.Cazul Fulgerul Lungulețu - Dentas Tărtășești (în teren 1-1) se amână pentru joi, 4 aprilie.

3.Meciul Unirea Ogrea - Gloria Bucșani (în teren 2-1) se omologhează cu rezultatul din teren.

4.Cazul Roberto Ziduri - Voința Vișina (în teren 1-0) se amână până la o decizie a Comisiei pentru Statutul Jucătorului de Fotbal.

5.Meciul Luceafărul Dragomirești - Fortis Valea Lungă (juniori E, în teren 8-3) se omologhează cu 3-0 pentru Fortis Valea Lungă.

6.Cazul Progresul Mătăsaru - CS Coada Izvorului anulat: CS Coada Izvorului n-a susținut contestația.

7.Conform RD, Comisia de Competiții și Disciplină a anulat cartonașul roșu acordat jucătorului Cosmin Curiman (Unirea Răcari) - decizia fiind ”cartonaș galben”. Ținând cont că observatorul meciului de la Perșinari a fost chiar unul dintre membrii Comisiei de Competiții și Disciplină, credem că decizia arbitrului - ”cartonaș roșu” - a fost considerată neregulamentară. Din sursele noastre am aflat că arbitrul a fost notat cu 6,5.

8.Angelo Badea și Ionel Pitaru (oficiali Unirea Răcari) au fost suspendați câte 2 etape și sancționați cu penalitate spertivă în valoare de 200 lei fiecare.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii