2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001racari112Răcari s-a mișcat bine pe piața transferurilor! În lot și-au făcut apariția jucători care sunt capabili să o ducă pe Unirea la baraj! Acum, gruparea din sudul județului este la cinci puncte de lider și, în cazul unui succes cu Gloria Cornești, ar putea deveni favorită la locul 1. Programul o ajută!

 

Cornești, Gura Șuții și Răcari sunt echipele de pe podium, dar și cele cu șanse reale de a termina pe locul 1, la finalul sezonului.

În pauza de iarnă, la Unirea Răcari au ajuns câțiva jucători cu experiență, printre ei putându-i aminti pe Valentin Funieru și Adrian Nedelea, care pot pune umărul la lupta pentru supremație. Gruparea din sudul județului este la cinci puncte de Cornești (46p) și două de Gura Șuții (43p). Ei bine, pe 30 martie se joacă Unirea Răcari – Gloria Cornești, un meci cheie pentru prima poziție. Dacă trupa lui Nelu Radu va câștiga sau va obține un punct, atunci lucrurile sunt ... aproape... clare! În schimb, dacă Răcari va obține toate punctele puse în joc situația va deveni chiar interesantă! Cu atât mai mult cu cât pe 4 mai, în etapa a 27, avem jocul dintre Gura Șuții și Cornești! În fine, pe 25 mai este programat duelul Gura Șuții – Răcari.

Să nu uităm însă un alt aspect important: echipe ca Roberto Ziduri, Voința Perșinari sau Olimpicii Ulmi pot încurca, oricând, socotelile.

Așteptăm părerile voastre! Cine credeți că va termina pe prima poziție?

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii