2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001gloriacornestipucioasaAstăzi, continuăm să vă prezentăm noutățile din fotbalul dâmbovițean. Avem informații de la Gloria Cornești, Luceafărul Dragomirești, Unirea Colibași și Săgeata Cătunu. Vă vom ține la curent cu tot ce este mai important, în tabăra fiecărei echipe, indiferent din ce eșalon face parte! 

 

Din câte am aflat, Gloria Cornești și-a întărit lotul cu Alin Neguț, trecut pe la Flacăra Moreni și FC Aninoasa.

Luceafărul Dragomirești trece prin momente dificile! Deja în lupta pentru retrogradare, Luceafărul și-a pierdut trei ”stele”: portarul - Simion (plecat la Cetatea Târgoviște), căpitanul - M.Radu (plecat în Franța, la muncă) și golgheterul echipei - O.Dinu (care a renunțat la fotbal)! La veniri, deocamdată, doar două noutăți: Andrei (Unirea Ungureni) și juniorul Stroe, care a revenit de la Petrolul Târgoviște.

Unirea Colibași este pe... zero, la plecări - veniri: Ciurea ( plecat la muncă, în Germania) și Scurtu (tot la muncă, în Belgia) - despre ultimul fiind ceva șanse să revină. La sosiri - Stere și Alin Andrei (ambii de la Viitorul IL Caragiale).

Săgeata Cătunu - a obținut transferul atacantului George Cristea, de la Gloria Cornești 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii