0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001fintatartasesti231Continuăm să vă prezentăm noutățile din fotbalul județean! Astăzi, avem știri de la Gaz Metan Finta, Flacăra Valea Mare, Voința Săcuieni, Sportul Runcu, Dinamo Odaia Turcului și Unirea Cobia. Până la reluarea campionatului, vă vom ține la curent cu tot ce este mai important!

 

Gaz Metan Finta și-a păstrat tot lotul din tur, dar s-a întărit la capitolul juniori: Ionuț Dobre (n.2002) și Costinel Ene (n.2001), ambii de la Stăncești (PH).

Flacăra Valea Mare a reușit să-i convingă pe Gardoș (CS Coada Izvorului) și Floricică (Roberto Ziduri) să joace în retur la Valea Mare. În plus, Flacăra mai are în vizor încă doi jucători din campionatul argeșean, care vor fi testați duminică, în amicalul de la Puntea de Greci.  Flacăra a reușit să-l păstreze și pe Alexandru Petrică, testat în pregătiri de Recolta Gura Șuții.

Voința Săcuieni și-a completat lotul cu Bălașa (ASG Doicești) și Stănescu - un junior de la CSȘ Târgoviște. Ar mai fi de discutat și despre încă un jucător de la ASG Doicești!

Sportul Runcu n-a pierdut niciun jucător din vechiul lot. Ca noutate - Marian Ciobanu (CSM Fieni).

Dinamo Od.Turcului a reușit să-și păstreze lotul intact, fiind însă în tratative cu doi jucători - unul de la Viitorul Straoști și altul de la Viitorul Gura Foii.

Unirea Cobia este în... așteptare, deși nimeni n-a părăsit echipa. În schimb, se așteaptă confirmările pentru  două noutăți: un jucător de la Olimpia Morteni și un junior de la Chindia Târgoviște.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii