5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

mecitituracari0777Unirea Răcari a disputat astăzi primul amical din acest sezon, în deplasare, cu Urban Titu. Trupa lui Ionică Marinică s-a impus cu 3-0. Vezi marcatorii, dar și ce transfer important au mai reușit cei de la Răcari! Unirea devine din ce în ce mai puternică! 

 

Urban Titu – Unirea Răcari 0-3
Au marcat: Mirescu, Plăcintă și Funieru

Primul meci, prima victorie pentru formația de pe locul 3 a Ligii a 4-a! A fost un meci dominat de Răcari, care a reușit să și marcheze de trei ori, unul dintre goluri fiind opera noii achiziții, Valentin Funieru.

Si tot astăzi, la Unirea Răcari a mai fost perfectat un transfer! Marius Sandu, căpitanul celor de Tărtășești, s-a înțeles cu gruparea din Liga a 4-a.

Așteptăm să o vedem la lucru pe Unirea Răcari, mai ales că, spun tot mai mulți oameni de fotbal, echipa din sudul județului ar fi un rival de temut pentru Gloria Cornești, în lupta pentru supremație.


mariussanduClick pe poză, pentru mărire!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii