1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

valentinfunieruUnirea Răcari nu glumește! După Adrian Nedelea și Daniel Bălașa, la gruparea din Liga a 4-a a ajuns un fotbalist care a jucat la Afumați, Balotești și FCSB II! Formația din sudul județului va fi, credem noi, principalul adversar pentru Gloria Cornești, în lupta pentru titlul județean, în returul de campionat.

 

Valentin Funieru este cel de-al treilea nume nou din tabăra Unirii Răcari. Atacantul în vârstă de 33 de ani a jucat la Inter Gaz,  Afumați (2010-2016) și Berceni. De asemenea, a mai bifat meciuri la Balotești și FCSB II . 

Iată, așadar, că Unirea Răcari se întărește serios, în perspectiva luptei ce se anunță în returul de campionat, acolo unde bătăliile se vor da în primul rând cu Gloria Cornești.

Duminică, meci amical, la Colacu, ora 11:00: Steagu Roșu - Unirea Răcari 

Foto: facebook 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii