1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci800liga5Fotbal județean / Am spus-o şi o repetăm, un meci nu se câştigă numai în teren! Echipele nu au nevoie doar de fotbalişti! Fără un sponsor dispus să investească în bunul mers al echipei, de un antrenor care să se muleze pe cerinţele lotului de care dispune sau fără conducător care să fie bun cunoscător al regulamentului, este greu de crezut că o formație are şansă de izbândă!

 

Ne împiedicăm, etapă de etapă, de fel şi fel de probleme, unele care depăşesc regulamentul, altele care pur şi simplu îl sfidează. Să le luăm pe rând? Nu credem că mai are rostul, pentru că cei care calcă pe bec, sunt, în primul rând, conducătorii: ei nu ştiu când şi cum să întocmească o contestaţie, ei sunt cei care trec cu bună ştiinţă jucători fără drept de joc sau „pe fals”, ei sunt cei care „plusează” la barem şi nu se gândesc că omologii lor o vor face la fel, etapa viitoare, ei sunt cei care merg şi produc „duble legimitări”, ei sunt cei care nu au grijă să se asigure de minimum de oameni de ordine! Haideţi să nu mai dăm vina numai pe AJF, care are şi aşa destule „bube”, fiindcă Emil Tudor şi oamenii din jurul lui sunt... „expiraţi” şi „datori vânduţi” la aceeaşi conducători! Vreţi un fotbal curat şi dominat de fair-play? Deschideţi Statutul şi notaţi, în mare, următoarele articole!

Art.10.1. Adunarea Generală este competentă să decidă asupra afilierii, suspendării, retragerii sau excluderii membrilor.
Art.16.1. Adunarea Generală poate suspenda un membru când încalcă grav Statutul.
Art.16.2. Decizia cu efect imediat poate fi luată provizoriu şi de Comitetul Executiv, până la prima Adunare Generală, cu o majoritate de 2/3 din voturile exprimate.
Art.23.1.Adunarea Generală este organul suprem şi legislativ.
Art.28.2.Comitetul Executiv trebuie să convoace o Adunare Generală Extraordinară dacă o treime dintre membrii, conf.art.25.1. fac o asemenea convocare în scris.
Art.31.e.Alege şi revocă preşedintele
Art.31.f. Revocă individual sau colectiv membrii Comitetului Executiv

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii