0.83333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

cartonasrosu2Fotbal / O săptămână agitată, la finele turului, mai ales că de data asta cazurile din fotbalul dâmboviţean se împart: jumătate la Comisia judeţeană, jumătate la Comisia FRF! Vezi cam ce ar trebui să se judece săptămâna aceasta!

 

Chiar dacă Comisia de Disciplină a FRF nu se va grăbi să dea deciziile prea repede, s-ar putea ca în funcţie de ceea ce va hotărî CCD să avem un al treilea caz „federal”!

La Federaţia Română de Fotbal au ajuns, deocamdată, două cazuri:

1.PCM Ungureni vs Flacăra Valea Mare (în teren 1-2). CCD a omologat meciul cu rezultatul din teren, iar Comisia de Apel a decis 3-0 pentru PCM Ungureni.

2.Viitorul Gura Foii vs Voinţa Creţu (în teren 1-0). CCD a omologat meciul cu 3-0 pentru Voinţa Creţu, iar Comisia de Apel a decis că rezultatul din teren este cel corect.

 

La CCD - AJF Dâmboviţa, am avea pe ordinea de zi a şedinţei de mâine cinci cazuri.

1.Contestaţii la meciul Dentaş Tărtăşeşti vs Libertatea Urziceanca (în teren 2-5).

2.Flacăra Valea Mare vs Urban Titu (în teren 0-2) - caz lăsat în pronunţare, după şedinţa de săptămâna trecută.

3.Incidentul produs de antrenorul echipei Viitorul Găeşti, la meciul de la Voinţa Ioneşti - meci încheiat în minutul 88, la scorul de 3-1 pentru gazde.

4.Situaţia echipei Viitorul Mircea Vodă, aflată la a doua neprezentare: cea din etapa a 15-a - la Gaz Metan Finta şi neprogramarea echipei la meciul din etapa a 17-a, de la Publirex Ciocăneşti.

5.Motivarea neprogramării echipei Voinţa Bezdead în prima etapă a Cupei României - faza judeţeană, echipă retrasă din campionat, dar încă afiliată la AJF Dâmboviţa!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii