5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001racari22Liga a 4-a a trecut de jumătatea turului, iar rezultatele ultimei etape n-au făcut decât să redeschidă lupta pentru titlul campioanei de toamnă! Revelaţia sezonului este, de departe, nou promovata Unirea Răcari - echipă care a urcat pe locul doi în ligă!

 

Rezultate de sâmbătă au schimbat radical disputa pentru titlul de campioană de toamnă - cel puţin, pentru că ar fi prematur să vorbim de configuraţia finală a ierarhiei! Prima concluzie şi pentru care trebuie să ne întoarcem cu un sfert de veac în urmă, ar fi aceea că... două înfrângeri fac mai mult decât trei remize! Până în sezonul1994-1995, pentru victorie se acordau 2 puncte şi câte unul la remiză, după care - pentru „spectacol” s-a trecut la 3 puncte pentru victorie, deşi englezii îl adoptaseră încă din... 1981! Abia după CM din 1994, FIFA a oficializat, sistemul fiind adoptat imediat şi de FRF... Dar să revenim la... „oile” noastre şi să vorbim despre Liga a 4-a! Gloria Corneşti a pierdut primele „două puncte” pe teren propriu, dar privind în spatele liderului, constatăm că Unirea Răcari şi Voinţa Pierşinari - deşi au mai multe înfrângeri decât Recolta Gura Şuţii n-au... pierdut nimic! Ba mai mult, graţie golaverajului - primul criteriu în clasament până la finele sezonului (n.r. - când rezultatele directe devin primul criteriu), Unirea Răcari - nou promovată, sare peste Gura Şuţii! Lupta pare deschisă, mai ales dacă aruncăm o prvire asupra programului, mai ales că vor interveni şi jocurile „indirecte”! Prima reacţie a „celor din umbră”, o vom afla chiar sâmbătă, când va avea loc meciul FC Brezoaele vs Gloria Corneşti!

Pe scurt, iată care ar fi meciurile de urmărit, în principal, până la finele turului, cu excepţia celui de mai sus:
Unirea Colibaşi - Recolta Gura Şuţii (etapa a 12-a)
Petrolul Târgovişte vs Gloria Corbeşti (13)
Unirea Bucşani vs Voinţa Perşinari (13)
Unirea Răcari vs Recolta Gura Şuţii (14)
Voinţa Perşinari - Roberto Ziduri (14)
Roberto Ziduri - Gloria Corneşti (15)
FC Brezoaele - Unirea Răcari (15)
Olimpicii Ulmi - Recolta Gura Şuţii (16)
Gloria Corneşti - Voinţa Perşinari (16)
CSM Fieni - Gloria Corneşti (17)
Petrolul Târgovişte - Unirea Răcari (17)

Cele mai bune atacuri: Gloria Corneşti - 52 de goluri marcate şi Voinţa Perşinari - 43 marcate
Cele mai bune apărări: Unirea Răcari, Roberto Ziduri şi Recolta Gura Şuţii - fiecare câte 13 goluri primite, Gloria Corneşti - 14 şi FC Brezoaele 15
Cele mai slabe apărări: Viitorul IL Caragiale 47, Luceafărul Dragomireşti 45 şi CS Coada Izvorului 44
Cele mai slabe atacuri: CS Coada Izvourlui 14, Viitorul IL Caragiale şi Luceafărul Dragomireşti - câte 16

În privinţa luptei de evitare a retrogradării, în principal, lupta se duce, deocamdată, în 4, pentru că locul „spartanilor” de la Unirea Bucşani nu este nici pe departe în subsolul clasamentului, aşa că Unirea Ugureni, Luceafărul Dragomireşti, CS Coada Izvorului şi Viitorul IL Caragiale - într-o ordine aleatorie, se vor lupta, credem noi, pentru evitarea ultimelor poziţii din clasament.

A devenit interesantă disputa golgeterilor,  pe care mulţi vor să o transforme într-o „regie proprie”! Reamintim încă o dată celor direct interesaţi că ierarhia marcatorilor se întocmeşte în funcţie de ceea ce înscrie arbitrul în raportul de joc! Aşa că atragem atenţia delegaţilor echipelor, ca atunci când semnează raportul de joc, să fie atenţi şi la numele marcatorilor - înscrise de arbitru, pentru că nu puţini sunt cei care ne sună, susţinând cu totul altceva! Suntem de acord, dar „oficial” rămâne doar raportul întocmit de arbitru!

Iată cum arată clasamentul marcatorilor, în partea lu superioară:
15 goluri: M.Matei (Corneşti)
14 goluri: Verdeş (Vişina)
13 goluri: Tănase (Perşinari), Paraschiv (Colibaşi)
12 goluri: I.Radu (G.Şuţii)
11 goluri: Iliescu (Ulmi), Ionescu (Fieni)
10 goluri: Mihăilescu (Perşinari)

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii