0.83333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci400doikestiNicio aluzie privind... prezenţa vreunui oficial al AJF Dâmboviţa „la bară”, dar nu putem să nu lansăm un „tir” de întrebări oficialilor dâmboviţeni, privind derapajele din campionatului judeţean, după numai câteva etape... Am selectat doar câteva dintre solicitările primite de la cititorii noştri!

 

1.De ce echipei Olimpia Picior de Munte i s-a ridicat penalizarea de 6 puncte din clasament, dacă CCD şi Comisia de Apel au constat că jucătorul contestat a jucat pe fals?

2.De ce echipele care abandonează meciul - în... inferioritate numerică nu sunt penalizate cu puncte din clasament?

3.De ce a fost dezafiliată echipa Săgeata Cătunu şi cine sunt vinovaţii care au făcut uz de fals, adugând „1975!” în carnetele celeilalte echipe din Cătunu?

4.Pe ce motiv a fost readmisă în competiţie, în etapa a 3-a, a doua echipă din Văcăreşti?

5.Cine i-a ridicat suspendarea de 2 ani a jucătorului Marian Căldăraru de Viitorul Găeşti şi pe ce motiv? Cine admite, contrar regulamentului, ca un jucător să fie înscris în raportul de arbitraj în baza unui... „carton”?

6.De ce a mai fost programată echipa Voinţa Bezdead, după două neprezentări şi un meci abandonat?

7.Cineva care a urmărit „varianta” oferită de noi, privind desfăşurarea etapei judeţene a Cupei României, ne întreabă, pe noi, dacă mai este de actualitate, după toate... matrapazlâcurile făcute de AJF. DA, pentru că regulamentul spune clar: Cupa României este o competiţie destinată cluburilor şi membrilor afiliaţi. Chiar dacă a fost exclusă din competiţie - şi probabil că nu va fi singura - Voinţa Bezdead (n.r. - la ea se face referire specială) are dreptul să fie înscrisă în competiţie, iar AJF Dâmboviţa este obligată să o facă, mai ales că echipa şi-a achitat taxa de participare pentru anul calendaristic 2018!

8.De ce brigada de arbitri care oficiază meciul Vârcolacii Comişani - Victori Văcăreşti 2018 trebuie să se deplaseze la... Văcăreşti, să arbitreze (şi) întâlnirea Victoria Văcăreşti - Olimpicii Ulmi III? Domnilor, ori nu... judecaţi - scuzaţi formularea, ori n-aveţi a face cu fotablul?! Păi cum să trimiţi aceeaşi brigadă, la Văcăreşti - după ce arbitrează în deplasare, tot o echipă din Văcăreşti? Dacă vă pricepeţi puţin la matematică, spuneţi-ne cam cum poate ajunge brigada de arbitri de la Comişani la Văcăreşti în doar... 2-3 minute? Cine încheie la primul meci şi cine face raportul la al doilea meci? Plus că arbitrii vin la Comişani, după un alt meci, de la Liga a 5-a!

9.De ce nu publicaţi în timp util, cum fac marea majoritate a AJF-urilor din ţară, deciziile comisiilor? De ce mai există rubrica „CARTONAŞE” pe site-ul AJF, dacă nu apare nicio evidenţă la zi?

10.De ce nu reactualizaţi pe site-ul AJF Dâmboviţa componenţa tuturor comisiilor?

Noi ne-am făcut datoria şi am lansat către organizatori, mare parte dintre întrebările pertinente, adresate de prietenii noştri. Dacă vom primi răspuns, vom proceda în acelaşi mod...

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii