0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

emiltudor112Fără să facem vreo... aluzie, revenim cu o întrebare pentru Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa, de la care aşteptăm un răspuns, conform cu regulamentele în vigoare! Dacă nu, vom reveni, iar de va fi cazul… vom întreba în altă parte!

 

Chiar nu înţelegem cam ce poate fi în mintea preşedintelui AJF Dâmboviţa, care, din câte am aflat, adoptă decizii de unul singur, peste Comisia de Competiţii şi Disciplină! Aşadar...  de ce a decis ca Unirea Răcari - echipă ce mai are, după ştiinţa noastră, încă trei etape de suspendare a terenului să dispute meciul din organizare proprie taman la... Conţeşti? Adică la vreo 10 kilometri de casă și nici măcar la jumătate din distanţa stabilită de acelaşi regulament?

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii