1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36După patru luni de amânări, în sfârşit, „cazul” CS Coada Izvorului vs Petrolul Răscăieţi&Sportul Mogoşani se judecă! „Ne judecă unul... Irimescu”, ne-a scris cineva dintre cei impicaţi direct în „caz”! Vezi detalii despre acest caz ce a tot fost amânat!

 

În primul rând, dacă este vorba de Gabriel Irimescu - numit probabil de AJF în funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Statutul Jucătorului de Fotbal, nimic nu este ieşit din comun. Este o decizie - chit că este cam... târzie, care trebuie respectată, dar nu înţelegem un singur lucru: de ce AJF Dâmboviţa lasă „impresia” că din comisia de mai sus, fac parte... Septimiu Burtescu, Critian Catană şi Valentin Mihalache? Pe cine vrem să inducem în eroare? Orice om are dreptul să cunoască din vreme, „completul de judecată”! Ce ziceţi, domnule Tudor, când publicaţi noile comisii ale AJF?


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii