4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

persinari12Curios sau nu, din sursele noastre, am aflat că până ieri niciun teren din campionatul judeţean nu era omologat pentru ediţia 2018-2019! Fără glumă, programarea meciurilor pentru primele etape din campionatul judeţean 2018-2019, cel puţin pentru Liga a 4-a, respectiv Liga a 5-a, care vor debuta în weekendul viitor, stă în... ”coadă de peşte”!

 

Nicio echipă din cele două ligi mai sus menţionate nu au intrat în posesia procesului verbal de omologare! Ca să nu mai vorbim că sunt terenuri care nu au cum să fie omologate! Nu vrem să mai venim cu exemple, pentru nu a fi noi acuzaţi că... punem paie pe foc, în mijlocul verii! Sunt terenuri complet neîmprejmuite, fără vestiare, fără... grupuri sanitare - condiţii minime de omologare. Nu mai vorbim de... geamuri sparte, lipsa instalaţiei electrice în vestiare sau apă curentă! Dacă se va merge pe aceeaşi idee ca în sezonul trecut - programăm echipa în prima etapă şi arbitrul sau observatorul - acolo unde este cazul, va nota deficienţele, nu facem nimic. Amintiţi-vă că în sezonul trecut, ne-am trezit, după 5-6 etape, cu echipe întregi care nu aveau „viza medicală” la zi! Aşteptăm să vedem câte echipe vor fi programate pe terenuri neutre şi, de ce nu, AJF Dâmboviţa să publice pe site-ul oficial lista terenurilor neomologate. Sau a celor omologate, pentru că suntem siguri că lista va fi mult mai scurtă decât prima!

Sursă foto: sportimpact.ro 


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii