4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

gabiparaschivcolibasi34„Pară” şi „Nenea” trăiesc a doua tinereţe la Unirea Colibaşi! Echipa de pe malul Cricovului Dulce profită din plin de experienţa celor doi. Intră să vezi rezultatul meciului de la Valea Lungă, susţinut de trupa lui Marian Ştefan! Dar și o serie de informații de la jocul disputat în această dimineață, în care s-au marcat cinci goluri!



Fortis Valea Lungă - Unirea Colibaşi 1-4
Au marcat: Popescu - Guţă, Mihai Petre, Manea, Simion (din -11m)

Meciul a fost la discreţia divizionarei D, care beneficiază de experienţa a câtorva jucători cu vechi state în ligile superioare - Paraschiv, V.Petre, Guţă, Vlădescu şi un plus la capitolul omogenitate, la care obligatoriu să adăugăm şi disciplina în joc! Sincer vorbind, în cele 90 de minute de joc, la oaspeţi nu s-a auzit decât vocea lui Vasile Petre - omul care ţine în frâu echipa, mai ales că „Nenea” - la aproape cele... cinci decenii, este încă un lider autoritar în teren. Fortis s-a... zbătut, a încercat mult, chiar pe alocuri a dominat jocul, dar în faţa porţii lucrurile se cam complică! Oricum, ambele echipe promit evoluţii peste cele din sezonul precedent.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii