1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci55Mai sunt doar câteva zile până la reluarea sezonului competiţional oficial, în fotbalul dâmboviţean. Tare am dori să aflăm un răspuns oficial, după ce am tot fost „ameninţaţi” că terenurile vor fi omologate doar după o „inspecţie” comună, de reprezentaţii AJF Dâmboviţa şi ai Comisiei Judeţene de Combatere a Violenţei în Sport!

 

A trecut mai bine de o lună de la şedinţa comună - e drept, a fost... bifată în grafic şi... nimic! Nici măcar o ştire, acolo, într-un colţ de pagină! Şi pentru că trebuie să punem şi punctul pe ”i”, întrebăm AJF Dâmboviţa:

Au fost remediate neregulile, de ani de zile, de la terenul Voinţei Perşinari - Liga a 4-a?

A fost omologat terenul de la Săcuieni - de ani de zile fără vestiare şi neîmprejmuit? Atenţie - acolo joacă două echipe - duminică de duminică - Voinţa Săcuieni şi Viitorul Ocniţa. Sezonul trecut am avut vreo 3-4 bătăi ca-n filme!

Sunt doar două exemple, aşa să nu creadă cineva că toate celelalte terenuri îndeplinesc condiţiile, multe dintre ele fiind adevărate... maidane!

Suntem curioşi să vedem câte echipe îşi vor disputa primele meciuri din organizare proprie, pe terenuri neutre, până la omologare?

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii