1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

selarucupe455Cupa Secerişului de la Şelaru a devenit una dintre competiţiile de tradiţie - dacă nu cumva şi cea mai veche, din fotbalul dâmboviţean! Aşa că în ultima duminică a lunii lui Cuptor, fotbalul nu avea cum să lipsească din programul manifestărilor cultural-sportive organizate de primăria comunei Şelaru.

 

Duminică, 29 iulie, forfotă mare la stadionul din comuna Şelaru, unde se va derula ediţia 2018 a Cupei Şecerişului, competiţie devenită tradiţională în fotbalul dâmboviţean şi nu numai! Organizatorii au invitat 7 echipe - 4 din judeţul Dâmboviţa - Recolta Gura Şuţii, Olimpicii Ulmi, Voinţa Vişina, Olimpia Morteni, două din Argeş - Recolta Slobozia, Viitorul Ştefan cel Mare şi una din Teleorman - AS Poieni care alături de gazde - Viitorul Şelaru, vor lupta pentru cele două trofee! De ce două? Pentru că organizatorii s-au gândit - pentru o mai mare atractivitate a competiţiei, să împartă echipele în două grupe valorice, urmând a se juca sistem eliminatoriu - semifinale şi finale.

În grupa A ar urma să joace, după toate probabilităţile, Recolta Gura Şuţii, Olimpicii Ulmi, Voinţa Vişina şi Viitorul Şelaru, iar în turneul B - Olimpia Morteni, Recolta Slobozia, Viitorul Ştefan cel Mare şi AS Poieni.

În plus, nu vor lipsi - ca de fiecare dată, muzica, voia bună, berea şi... grătarele încinse!

Foto - trofeele Cupei Secerişului, ediţia 2018


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!




Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii